THE POWER OF LOVE

9 Steps to love

WAAROM DEZE TRAINING?

Life- and Leadership Coach and Trainer of Excellence, Muriël Dalmulder, weet uit haar jarenlange ervaring in het coachen van mensen dat de cliché; “je kunt pas van een ander houden als je echt van jezelf houdt” een voorwaarde is voor een goede relatie! En, dat dit vaak de basis is die ontbreekt, waardoor menigeen last heeft van onzekerheid, bindings- en/of faalangst, geen toegang tot de intuïtie, het onderbuik gevoel, belemmerende overtuigingen en nog veel meer.

Dus, wil jij de ware liefde vinden, dan zal je deze eerst bij jezelf mogen zien, horen, voelen, ervaren en voeden.

Daarom bestaat deze training uit 9 stappen, die in een periode van vier weken of los van elkaar, of als een opeenvolgend programma doorlopen kan worden.

Waarom precies 4 weken? Omdat je, als je oude patronen of dat wat je belemmert duurzaam wil veranderen, je 21 tot 30 dagen nodig hebt om nieuwe patronen te creëren die je bekrachtigen.

WAT ZIJN DE 9 STEPS TO LOVE

1. Liefde voor Jezelf 2. De “Love Mind-set” 3. Personal Power
4. Energie
5. Angst Overwinnen 6. Overtuigingen
7. Waarden
8. Doelen Stellen
9. Liefde

In vier trainingen van maximaal 3 uur gaan we in een groep van maximaal 6 deelnemers (6 = het getal van de liefde) op reis naar LOVE. De locatie is de op het liefdesnest van Muriël Dalmulder op de Erstkade 31, te Amsterdam.

De eerste training leg je de basis waaruit je opbouwt naar LOVE. Alle 9 stappen worden kort uitgelegd. We lichten stap 1 en 2 uit. Je leert wat liefde voor jezelf is en hoezo dit zo belangrijk is om uiteindelijk deze liefde te kunnen delen vanuit liefde voor jezelf. Je krijgt inzicht in jezelf doordat je inzicht krijgt in wat jouw gedrag beïnvloedt en welke rol jouw persoonlijke filters daarin spelen. Het NLP communicatiemodel staat centraal. Je leert wat je kunt doen om controle te krijgen over jouw stemming/staat waardoor je meester wordt in communicatie en weet wat je kunt doen om buiten jouw comfortzone te treden. ‘Cause and Effect’ en het Verandermodel staan centraal zodat je voelt, ziet, hoort en ervaart hoe je het geleerde direct in de praktijk kunt integreren. Aan het einde van dit eerste blok heb jij alle tools in huis voor de “LOVE Mind-Set”

De tweede training staat in het teken van Personal Power en Energie. Alle 9 stappen worden kort uitgelegd. We lichten stap 3 en 4 uit. Het is een dynamische training waarin je zult voelen, horen, zien en ervaren dat alles energie is. En dat jouw energie voorwaarde is om te creëren wat je wilt in jouw leven. Je leert wat personal power is en hoe je in je kracht kunt blijven, wat er ook in of om je heen gebeurt. Je leert dat jouw perceptie (dat wat jij gelooft), jouw projectie (jouw waarheid) wordt. De kracht van Focus wordt in de praktijk gebracht.

De derde training staat in het teken van het overwinnen van angst en het werken met overtuigingen. We lichten stap 5, 6 en 7 uit. Of het nu bindingsangst, faal angst, angst om teleurgesteld te worden, angst vanuit iets vervelends wat je eerder hebt meegemaakt is. Je leert wat angst is en wat je kunt doen om afscheid te nemen van jouw angst. Je leert wat de rol is van overtuigingen in jouw leven, welke je belemmeren en welke je bekrachtigen. Je krijgt inzicht in wat jou energie geeft op het gebied van de liefde waardoor je helder hebt wat jouw focus is.

De vierde training gaat over het geheim van doelen die uitkomen en over het visualiseren wat liefde is voor jou. We lichten stap 8 en 9 uit. Je gaat jouw doel helder formuleren “volgens het geheim van doelen die uitkomen”, 9 stappen die je moet volgen om elk doel te behalen. Er is nu nog maar 1 weg is voor jou. Die van de liefde. We staan stil bij wat je kunt doen om te weten of iemand bij je past. Wat zijn nou de juiste vragen die je kunt stellen vanuit jouw duidelijke focus op wat jij wilt, om ook onder andere achter de behoefte van de ander te komen. Welke houding en overtuigingen gaan je helpen om er helemaal voor te gaan!

WAT ALS JE DE 9 STEPS TO LOVE HEBT GEVOLGD?

Dan heb je

-  Inzicht in jezelf en weet je wat je kunt doen om van jezelf te houden.

-  Een echte “Love” Mind-Set.

-  Alles in huis om naar jezelf en naar de ander toe een meester te zijn in

communicatie.

-  De energie en de personal power om wat je maar wilt te bereiken en creëren.

-  Het vertrouwen dat liefde ook voor jou is en ben je vrij van angst

-  Alle tools om buiten je comfortzone te treden

-  Bewustzijn van wat je belemmert en wat je bekrachtigt

-  Dat wat je energie geeft op het gebied van de liefde helder

-  Een doel gesteld op de manier waardoor jij weet dat je het haalt

-  Liefde voor jezelf en het bewustzijn en geloof dat je klaar bent voor LIEFDE!

Dan hebben alle deelnemers alle tools om vanuit liefde voor zichzelf voor de LIEFDE in hun leven te gaan.

Investering

Hangt ervan af of de training in een 1 op 1 of group setting plaats vindt. Neem contact op met mij voor meer informatie.

 

With LOVE 

 

 

THE POWER OF LOVE