De verbinding

Waarom is 'De Verbinding' dé training voor jou?

Druk, druk, druk, zoveel te doen, ik moet ook nog zoveel van mezelf en het is nooit goed genoeg. Alleen het anders doen of iets anders doen? Hoe dan, ik weet niet hoe, ik durf het niet, want wat als ik alles verlies, mijn baan, mijn relatie, mijzelf? Herkenbaar?

Onze huidige snelle wereld van presenteren en competitie vraagt veel van ons… of, laten wij veel van ons vragen?

Door onze opvoeding, ego-angsten en de druk van buitenaf raken we makkelijk verzeild in een wereld waarin de omgeving bepaalt. Een wereld waarin we afgesneden raken van ons hart en onze onbegrensde kern.  Het hoofd draait overuren. We vertellen onszelf en elkaar een verhaal over onszelf dat verzonnen is. En daarmee beperken we onszelf enorm. 

We leven niet in overeenstemming met universele wetten, natuurwetten. We reageren continu op die ego-impulsen. En dat is heel normaal. Het is inherent aan de natuur van de mens. En in een westerse cultuur waar we gewend zijn meer aandacht te geven aan ons hoofd, ons ego, aan ons imago, is het heel normaal dat we een behoorlijke ontwikkeling mogen doormaken voordat we weer weten en kunnen voelen wie we echt zijn. Horen, zien, voelen en ervaren wat jouw eigen pad is. Weten hoe je je echt met jezelf en anderen kunt verbinden. En, hoe we samen het verschil kunnen maken, door vanuit verbinding te co-creëren. 

We kunnen kiezen om ons ego te blijven voeden, of om in ontwikkeling te komen en het ego los te laten tot je bij je ware natuur bent, je ware natuur leeft. De reden van bestaan ervaart en leeft.  

Die natuurlijke ontwikkeling en groei willen we samen met jou opstarten en je bij dat hele proces begeleiden. Wij nemen je mee op reis door middel van krachtige inzichten, waar zowel jouw hoofd als jouw hart blij van worden. Herkenning en waarheid in vinden. Energie en kracht ontdekken. Jouw pad zich kan ontvouwen. Een pad wat je samen mag lopen met twee sherpa’s, Menno en Muriël. En met een groep mensen zoals jij. In totaal 9 ontdekkings- en ontwikkelingsreizigers. Op reis naar meer verbinding met jezelf en die ander.

De Verbinding is de training waarin Meesterschap, Betekenis, Vrijheid, Regie en Verbinding centraal staan.  We brengen je in 6 maanden in verbinding met jouw ware natuur , jouw pad en de ander.

Voor wie is 'De Verbinding'?

 • Als je verbinding met je ware zelf verlangt
 • Als je verbinding met de ander verlangt en wil leren maken
 • Als je verbinding met het universum, de bron, met universele wetten wil ervaren
 • Als je openstaat voor inzichten vanuit numerologie, je lichaam, emoties, jouw onderbewustzijn, je hogere zelf, intuïtie en de natuur

Wat gaan we doen tijdens 'De Verbinding'?

Het programma bestaat uit 3 groepsdagen en 3 individuele coach-sessies.

3 Groepsdagen in een prachtige, natuurlijke omgeving:

 • 1 winterdag woensdag 26 februari 2020 om te ontdekken wat er bij jou onder dat laagje sneeuw verborgen ligt. Welke potentie en unieke kracht straks het licht mag zien. Welk verhaal vertellen we over onszelf. Ben jij die kastanje of die potentiële kastanjeboom?
 • 1 lentedag vrijdag 24 april om aan elkaar de eerste bloesem, de eerste knop zichtbaar te maken. Om te delen hoe we onze ontwikkeling en ontdekking ervaren. En meer tools om deze reis nog bewuster te beleven 
 • 1 zomerdag in juni  (tbd) om de eerste (nog rijpende) vruchten te delen en reissouvenirs te maken en nieuwe verhalen over onszelf uit te wisselen

Inclusief, koffie, thee, lekkers en lunch. Begeleiding en facilitatie door Muriël en Menno

2 individuele coach-sessies met Muriël:

Muriël is meester in het vakkundig en efficiënt doorgronden van de problematiek, het bewust maken van improductieve gedragspatronen en hierin te groeien in een vertrouwde, veilige omgeving. Ze beschikt over een breed scala aan interventietechnieken waardoor je de gewenste situatie zult bereiken
Je leert buiten je comfortzone te treden en vanuit de magie die zich daarbuiten bevindt te leven. Dat geeft andere keuzemogelijkheden en een ander resultaat
Door middel van onder meer NLP, Hypnotherapie, Timelinetherapie en mindfulness brengt Muriël je naar je eigen pure kern
Respect, plezier, vertrouwen en eerlijkheid behoren tot de kernwaarden waarin de coaching plaatsvindt. Hoe mooi is het om weer in verbinding te zijn met jouw echte pure kracht?

1 Persoonlijk Kompas Sessie met Menno

Inzicht in waar je nu staat en jouw potentie. Vertaald naar woorden, archetypes en metaforen, waardoor jij een beter navigatiesysteem en alle richtingaanwijzers krijgt om je pad nu en straks te kunnen lopen.
Inzicht in je grootste natuurtalenten en je bestemming, waar je maximaal van betekenis zult zijn
Inzicht in de lessen en ervaringen die jouw ziel voor dit heeft bedacht
Een combinatie tussen Teamdriver en Circles Of Life Numerologie

Wanneer vindt 'De Verbinding' plaats? 

Tussen februari en juli 2020. Exacte data volgen snel!

Waar vindt 'De Verbinding' plaats?

Groepsdagen worden georganiseerd op de prachtige buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. Individuele coaching door Muriël in Amsterdam. De Persoonlijk Kompas Sessie met Menno langs de IJssel in Welsum (omgeving Epe, Vaassen).

Investering:

€2.300,- incl. BTW


Hoe gaan we dit doen?

Samen met Muriël, Menno en 9 medereizigers, ga je 6 maanden op reis in jouw wereld, jouw natuur en de wereld buiten jou. 3 Groepsdagen in een prachtige, natuurlijke omgeving. 2 individuele coach-sessies van 2 uur met Muriël en 1 Persoonlijk Kompas Sessie van 3 uur (numerologie, natuurtalenten en je eigen pad vinden) met Menno. We geven je inzichten, tools, ervaringen, een groep mooie mensen en gesprekken, waarmee je jouw ontwikkeling en groei enorm versnelt en ook veel nieuwe, goede gewoonten voor je body, mind & soul borgt.

Welk Resultaat?

 • Meesterschap: een focus op je grootste natuurtalenten, een hoger zelfbewustzijn, meer balans
 • Betekenis: meer helderheid over jouw pad. Over de huidige en mogelijk komende richtingaanwijzers voor jouw ontdekkings- en ontwikkelingsreis
 • Vrijheid: het gevoel dat je vrij bent in je keuzes, dat je meer kunt dansen met wat het leven op je pad zet, of wat jij daarop hebt aangetrokken. 
 • Regie: je bent weer de regisseur over jouw leven. Jouw gedachten en acties zijn afgestemd op wie jij echt bent en universele waarheid
 • Verbinding: daarvoor doen we het. Daar zijn wij mensen voor gemaakt. Veel meer verbinding met jezelf, je pad. Verbinding willen en kunnen maken met die ander

Deze dag wordt begeleid door: 

Menno Braakman
Coach in Persoonlijk Transformatie en Leiderschap. Natuurlijke Organisatie Strateeg. Numeroloog. Spreker

Muriël Dalmulder
Leiderschapscoach en Spreker. Gecertificeerde trainer in NLP, MBSR, MIT Theory U, Sound of Ohm, Mindfulness

*Heb je al eerder een Persoonlijk Kompas Sessie bij Menno gehad, dan maakt hij een verdere verdieping en vertaling op je huidige thema’s op basis van de numerologie van je geboortedatum en namen. En op basis van natuurwetten die je hierbij kunnen dienen.

*Heb je al eerder coaching van Muriël gehad, dan zorgt ze er uiteraard voor dat je wederom naar een next level kunt doorontwikkelen. De thema’s die zich nu bij jou aandienen, krijgen nu de nodige aandacht in persoonlijke coaching.

Hoe werkt het?

Stap 1: Neem contact op via onderstaand formulier of bel: 0643199607

Stap 2: We plannen een call/intakegesprek

Stap 3: Tijdens deze call krijgen we een eerste gevoel bij elkaar en de match met dit programma.

Stap 4: Jouw Programma start in februari/maart!


Als u het formulier verstuurd gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden