Lifecoaching & Yogaweekend "Wat wil ik echt?"

24-26 juni en 2-4 september 2022

Worstel je met de vraag: 'Wat wil ik echt?' Creëer duidelijkheid en neem deel aan het Lifecoaching weekend van 24-26 juni en 2-4 september 2022!

Dit lifecoaching- en yogaweekend wordt begeleid door life-coach Muriël Dalmulder en yogadocente Monique Jansse (oprichtser van Happy Soul Travel), waarin de vraag "Wat wil ik echt" centraal staat. Misschien is deze vraag wel actueler dan ooit. In de plotselinge stilstand van de wereld zijn steeds meer mensen die zich afvragen of zij na de crisis wel op dezelfde voet verder willen, of dat ze hun leven toch op een andere manier willen vormgeven. En hoe doe je dit dan? Tijdens dit weekend keren we o.l.v. lifecoach Muriël diep naar binnen en gaan we fysiek veel naar buiten om hierover te reflecteren in combinatie met verdiepende vinyasa en yinlessen. En dit alles op de geweldige Buitenplaats De Hoorneboeg. 

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven.

De Accommodatie

Dit yoga & lifecoachings-weekend vindt plaats in twee unieke monumentale boerderijen pal aan de hei. Ze zijn van binnen totaal gerenoveerd en supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage. Beide boerderijen liggen aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke workshopruimte met een gigantisch raam uitkijkend over de tuin, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een sauna en relaxruimte en keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

De boerderijen maken onderdeel uit van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin 'Bij de Tuinman', een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa.

Het programma

Op basis van hun ervaring met het najagen van je dromen en meebewegen met dat wat zich aandient willen zij je in dit intensieve weekend in contact brengen met je diepste verlangens en je stoutste dromen. Naast dynamische en meer verstillende yogalessen word je ook uitgedaagd naar binnen te keren met een aantal opdrachten. Om zo in contact te komen met je diepste zelf en je de lichtjes kunt gaan volgen op weg naar “living your dreams”. Onze health chef zal de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met haar overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken en misschien zelfs een massage te boeken. 

De Begeleiding

Muriël begeleid dagelijks met name vrouwen om hun ware potentieel te leven, vanuit kracht en verbinding. En omdat zij vindt dat iedereen het verdiend om gelukkig te zijn werkt zij ook voor diverse stichtingen met vluchtelingen vrouwen en alleen staande moeders. Als dochter van een Surinaamse moeder en een Nederlandse vader groeide Muriël op in een omgeving van twee verschillende culturen. Haar moeder, een geëmancipeerde vrouw, streed altijd voor diverse vrouwen organisaties voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen.

Lange tijd heeft Muriël geworsteld met wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat wordt er van mij verwacht. Zij ging op reis naar binnen en buiten en ontdekte twee grote angsten. De angst voor failure en de angst voor haar grootsheid. Zij heeft gezien waar deze vandaan kwamen, onder andere de vrouwenlijn, vorige levens en cultuur. Zij heeft geleerd om deze te transformeren tot haar grootste kracht. 

Monique Jansse is oprichtster van Happy Soul Travel en een van de mede-initiatiefneemsters van Buitenplaats De Hoorneboeg. Ook is ze verbonden als yogadocent aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daar geeft ze samen met Johan Noorloos de beginners-opleiding. Monique heeft net als Muriel eerst een carrière in de "corporate world" gehad als eindverantwoordelijke voor een van de zenders van MTV International. Toen zij in aanraking kwam met yoga stelde haar dat in staat zichzelf diepere vragen te stellen als: wat wil ik echt, wat past echt bij mij, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat heeft haar doen besluiten de televisie-wereld te verlaten en zich te richten op haar passies persoonlijke ontwikkeling, yoga, reizen en schrijven. Ze volgde diverse docenten-opleidingen en specialiseerde zich in retreats. Het mooiste aan yogales geven vindt zij het om mensen weer in contact te brengen met hun lichaam, geest en emoties om uiteindelijk bij de ware kern te komen.