Workshop ontdek de Magie van je Schaduw

Uit de schaduwfestival - 17 juni 2023

Bijna de helft van de mensen krijgt in het leven met een psychische variatie te maken. Veel van hen durft daar met niemand over te praten. Het Uit de Schaduw Festival bij de Hoorneboeg, brengt daar verandering in.

Op 17 juni zoeken we elkaar op en ontdekken we dat we niet alleen zijn. We inspireren elkaar met verhalen, brengen aan het licht wat werkt en zetten samen een nieuwe beweging in gang!

Met oa Hanna en Juda Verboom, Jim van Os, Floortje Scheepers, Jesse Laport, Bishop Zac Niringiye, Juriaan Galavazi, De Fontein en Typhoon en een workshop van mij waarin we licht schijnen op jouw schaduw.

Want herken je dat gevoel? Je bent boos en je bent bang dat het mensen zal afschrikken of dat ze je niet meer aardig zullen vinden, dus onderdruk je het. Of heb je altijd te horen gekregen: “Stel je niet aan, ga door, schouders eronder.” We laten vaak de ‘oude’ onbewuste verhalen in ons hoofd bepalen wie we zouden moeten zijn, en onderdrukken daarmee een belangrijk deel van onszelf.

Schaduwwerk gaat over het omarmen van de delen van jezelf die je onderdrukt, waarover je oordeelt en die je afkeurt. Meestal zijn dit emoties die we als negatief ervaren, zoals boosheid of schaamte.

Juist in die diepe, donkere stukken vinden we de magie om de meest transformaties te maken. Pas wanneer je je schaduw kunt omarmen, kun je echt gaan schitteren. Als je je compleet en heel wilt voelen, is het omarmen van je schaduw een van de belangrijkste dingen. In deze sessie breng je jouw licht naar je schaduw en doe je een korte geleide hypnose sessie om je schaduw te omarmen.

Je kunt hier je tickets bestellen,

Zaterdag 17 juni
Buitenplaats De Hoorneboeg
Van 10 tot 20 uur
Tickets €99,- p.p.

Vormt het bedrag een drempel? Laat het ons weten via ontmoeten@dehoorneboeg.nl