SOUND OF OHM

SOUND OF OHM

29 oktober live sessies Sound of OHM, Kuuroord Ceuvel, Amsterdam

Sound of OHM is ontwikkeld door Muriël Dalmulder en Fidessa Docters van Leeuwen. Met de intentie om een wereldwijde community te creëren waarin jij als mens met je spanning en ontspanning centraal staat, hebben Fidessa en Muriël deze ‘down to earth healing’ ontwikkeld. Met allebei een achtergrond in branding experience en evenementen, verlichten ze al tien jaar de wereld met persoonlijke coaching, team trainingen, boeken en workshops over zelf-bewust-zijn. Sound of OHM is de manier van ontspannen die zijzelf enthousiast beoefenen en graag met de wereld willen delen.

K’OHM je ook? Naar de live sessies van Sound of OHM op zaterdag 29 oktober bij Kuuroord Ceuvel. Dé manier om samen op te laden door de klank en de helende trilling van OHM. Een uur lang 'baden' in OHM! Waarom OHM? Het is de oorspronkelijke mantra, de wortel van alle geluiden en letters en dus van alle taal en gedachten. Elke atoom in je lichaam ontspant zich door het maken van de klank OHM. Samen OHM’en tilt jou en je vrienden op! Vreugde, Eenheid, Openheid, Liefde, Licht is wat je o.a. kunt ervaren. 

Info over inschrijven voor de sessies op Kuuroord Ceuvel volgt zo snel mogelijk. Hou vooral deze website en die van het kuuroord in de gaten; http://deceuvel.nl/nl/event/kuuroord-ceuvel/

ALL WE NEED IS OHM!

Vragen? Mail naar Fidessa en Muriel: hello@soundofohm.com

 

Previous item Next item