STERREN IN MIJN LEVEN

STERREN IN MIJN LEVEN

 

Terug kijkend op mijn leven, wil ik graag een hommage brengen aan de sterren die mijn pad verlichten. Het zijn er zoveel, ik kan wel er een boek over schrijven. Voor mij is iedereen, met wie ik in contact kom, een ster. Een ster die een andere kant van mezelf belicht, een ster met wie ik bots, waardoor er iets nieuws mag ontstaan, een ster die mijn pad verlicht en waardoor ik nog meer mag stralen. Als sterren  weerspiegelen we ons innerlijk licht; zo is alles wat we in de buitenwereld zien een reflectie van onszelf!

 

In ons sterrenstelsel zijn er sterren die altijd blijven stralen in mijn leven, zoals mijn inmiddels dierbare vrienden, Janneke Verbakel en Eelco Wisman, van OUTWISE - outwise.nl. Het motto “ik mag mens zijn en ik mag leren”, dat heb ik, naast zovele andere inzichten in mezelf en anderen, toch echt van hun geleerd. Ik kwam bij ze terecht toen ik lang geleden nog mee mocht bouwen aan Red Bull. Hier moest ik een persoonlijk flight plan maken en ik ging voor dat waar mijn hart sneller van gaat kloppen; bouwen aan mezelf en mensen. Jaren was ik op zoek naar een opleiding die echt het beste in mezelf en anderen naar boven brengt... Eentje die zakelijk en ‘down to earth’ is en eentje die wel alle kanten van ons ‘zijn’, zoals bijvoorbeeld ook het werken met het onderbewustzijn meeneemt in de vorm van onder andere hypnotherapie en de zeer krachtige techniek Timeline Therapy http://www.timelinetherapy.com/. Alleen bij OUTWISE heb ik dit gevonden. Hier leerde ik de fijne kneepjes van het vak; mensen vrij maken van ballast op een diep niveau zodat mensen effectiever en gelukkiger kunnen zijn. En ikzelf ben er ook een gelukkig mens door geworden!

De helderst stralende ster in mijn leven is mijn zoon Max. De meest pure vorm van mens, van zijn. Het meest eerlijke wezen op aarde. Door hem opende mijn hart en heb ik voor eerst in mijn leven een liefde gevoeld zoals ik die nog nooit eerder heb gevoeld. Hij strooide sterrenstof in mijn ogen en liet me zien waar het echt om gaat in het leven. En leerde me dat als je met de ogen van een kind naar de wereld kijkt, er veel meer is waar te nemen.

Mijn dankbaarheid voor elke ster die mijn leven verlicht is groot. En wat ik iedereen in het leven gun, is dat je je bewust bent van alle sterren in jouw sterrenstelsel. Dat je bovenal ziet, voelt, hoort en ervaart dat sterren dichterbij zijn dan je soms denkt. De een verlicht je en laat je stralen en met de ander bots je en dan ontstaat er misschien wel een nieuwe ster.

 

 

Previous item Next item