"WAT WIL IK ECHT?"

Retreat op de unieke buitenplaats De Hoorneboeg 28-30 juni

Een unieke combinatie van life-coaching, yoga en me-time op een oogverblindende locatie tussen hei en bos!

“Geluk is het hebben van een droom”

“Druk druk druk, oh wat ben ik druk”. Dit is wat we tegenwoordig vaak zeggen en horen.

De huidige moderne, digitale wereld zorgt voor meer stress in ons werk en leven. Wij staan voortdurend “aan” en zijn constant aan het rennen om alles bij te houden. We staan zelden even echt stil, wat zorgt voor een innige relatie met ons hoofd, wat de nodige vermoeidheid en stress oplevert. We vergeten vaak om te ontspannen, even echt stil te staan bij vragen als “waarom doe ik wat ik doe en wat wil ik nu echt? 

Herken jij jezelf hierin? Dan is de aankomende retreat van Happy Soul Travel echt wat voor jou!

28-30 juni 2019 geven Monique Jansse (oprichter van Happy Soul Travel) en Muriël Dalmulder (Lifecoach), een unieke retreat bestaande uit een combinatie van the best of both; Yoga en life-coaching. 

Op basis van hun eigen ervaring met het najagen van je dromen willen zij je dit weekend in contact brengen met je diepste verlangens en je stoutste dromen. Naast dynamische en meer verstillende yogalessen word je ook uitgedaagd naar binnen te keren met een aantal opdrachten. Om zo in contact te komen met je diepste zelf en je de lichtjes kunt gaan volgen op weg naar “living your dreams”.

Onze health chef Jeanette zal weer de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met haar overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken, een sauna'tje te pakken en misschien zelfs een massage te boeken. 

Het belooft echt een krachtig weekend te worden vol persoonlijke groei entransformatie. Dit programa is speciaal voor jou ontwikkeld door Monique Jansse en Muriël Dalmulder. Ooit waren zij  beide succesvolle zakenvrouwen,werkzaam in marketing en communicatie.

Beiden volgden zij jaren  geleden hun hart, want zij hadden een droom, eenduidelijke droom. Zij zijn op reis gegaan naar binnen en maken nu de wereld mooier door vanuit hun hart hun droom te leven.

Was en is het altijd gemakkelijk? Nee, alleen als je je purpose weet en je hebt de juiste focus, tools en resources, dan kun je bergen verzetten om je droom te bereiken.

Tijdens deze retreat reiken wij je tools en resources aan, uit eigen ervaring en wetenschappelijk onderbouwd. Voor velen zal dit een eerste stap zijn in hun reis naar transformatie, de geboorte van  een heroische reis en een nieuw gevoel van vrijheid. Voor anderen die al op hun pad zijn zal deze retreat hen helpen om in verbinding te komen met hun onbegrensde potentieel door de ballast die dat nog tegenhoudt los te laten.

“To be a happy soul traveler all you need is to be happy, be bright, be YOU! “

Dit weekend begint vrijdag rond de lunch en eindigt op zondag rond 11 uur.

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus als je interesse hebt boek dan hier! 

Liefs van Muriël en Monique

 

Previous item Next item