THE POWER OF THE HEART

THE POWER OF THE HEART

19 Februari van 10-17 uur - Love Boot/Hup Sake Boot - de Ceuvel

Een inspirerende dag vol wijsheid en technologieën van vroeger en nu met maar een doel; om jou meer en meer met je hart te verbinden, in plaats van met je denken!

Advanced Oneness Trainer Lucia Epskamp en Certified Mindfulness en NLP Trainer en Coach Muriël Dalmulder nemen je mee op reis van de de-identificatie met je mind naar het thuiskomen in je hart!

                              „Home is where your Heart is”  Level 1

Datum: zondag 19 februari 2017

Locatie: Hup Sake Boot op de Ceuvel, Amsterdam Noord

Tijd:10.00-17.00,. Kosten: 95 euro exclusief btw -  inclusief koffie, thee, water en lunch

Aanmelden kan tot 12 februari: hello@murieldalmulder.com 

Na je aanmelding en betaling ontvang je verdere details.

“Stop de identificatie met je denken en je zult alles vanuit je hart voelen en begrijpen”. 

Lucia Epskamp en Muriël Dalmulder

Waarom Deze Dag

Wil jij vrij zijn van belemmeringen, oude patronen en de hersenspinsels van je mind zien? Wil jij zien wat je ervan weerhoudt om te voelen en vanuit je hart te leven, vrij van de mind?  

Wat leer je deze dag

Wat is de Mind en wat je kan doen om jezelf ervan te bevrijden;
Wat de werking van de mantra OHM is;
Welke invloed Deeksha heeft op de neurologische verandering in je hersenen;
Wat onder andere klankschalen, de OHM-mantra en de Yantra voor het thuiskomen in je hart en je lichamelijke en geestelijke balans doen.

Hoe ga je vanuit je hoofd in verbinding met je hart

In een interactieve dag ga je onder begeleiding van Advanced Oneness Trainer Lucia Epskamp en Mindfulness Trainer Muriël Dalmulder op reis naar heling en verbinding met je hart.  Door middel van onder andere mantra’s, deeksha (een zeer krachtige energie die je helpt om te gaan-zien dat je denkt en je naar de kwaliteiten van je hart brengt), eeuwenoude technologieën, wijsheid,  teachings, yoga en klanken wordt voor een liefdevolle bedding gezorgd en krijg je een rugzak mee met tools voor het leven vanuit je hart.

Levels

De training bestaat uit drie levels. In level 1 leggen we het fundament voor de verbinding met je hart. Level 2 is een verdieping op level 1, waarin we door middel van onder andere Oneness processen je inzicht geven in de lasten van je kindertijd, voorouders en negatief karma waardoor je deze kunt gaan loslaten/c.q.transformeren. In level 3 gaan we aan de slag met de laatste ons doorgegeven technologieën vanuit de Oneness University en vanuit de wetenschap van Mindfulness. Met maar één doel, om jou te laten ontwaken in eenheid en thuis te laten komen en zijn in je hart.

Wat als je deze dag hebt doorgemaakt

  • Dan heb je inzicht in de werking van de mind;
  • Dan heb je lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel heling ontvangen;
  • Dan heb je een rugzak vol met inzichten en tools om los te komen van dat wat je belemmert en het geleerde van de dag te integreren in je dagelijkse leven.

 

Previous item Next item