90-day Premium Coaching Program

Get Your Spark Back

Mijn premium-programma, Get Your Spark Back, is een groepsprogramma voor high performing professionals, individuen en teams die verlangen naar een evenwichtige en vervulde levensstijl. Voor diegenen die meer tijd voor zichzelf en hun gezin willen en zich op alle gebieden van hun leven vervuld willen voelen. Voor diegenen die vrij willen zijn van alle belemmerende conditioneringen, stress, hoge verwachtingen en perfectionisme.

Het is een transformerend  programma waarbij Internationaal Gecertificeerd Leadership Coach en Speaker Muriël Dalmulder je leert de tijd te nemen om je purpose te vinden en te leven en het gewicht van je werk, het gezin, de wereld dat op je schouders rust, te los te laten. Je leert te ontspannen en je te focussen op het zorgen voor jezelf,  het volledig jezelf te zijn en van jezelf te houden, zodat je echt het leven kunt leiden zoals jij wilt.

In 90 dagen sta je volledig in je kracht, ben je energiek, gelukkig en vervuld in alle levensgebieden, vrij van stress, vrij van belemmerende omstandigheden, vrij van perfectionisme. In verbinding met je onbegrensde potentieel, je hart, en je purpose.

Het “Get Your Spark Back” Coaching-programma bestaat uit;

  • 120-min strategie call met mij om de ‘rootcause’ van het probleem te vinden
  • Wekelijkse 1: 1 coaching gesprekken met mij
  • Tweewekelijks 1,5 uur Q & A groepsgesprekken
  • Accountability buddy
  • 12 modules met werkboeken en video training
  • Geleide meditaties en ander bonusmateriaal dat je helpt om je SPARK terug te krijgen.

Je belangrijkste take aways zijn gebaseerd op de EAGLE METHOD en de 5 EINSTEIN principes...

1. VISIE

"Verbeelding is belangrijker dan kennis. Kennis is beperkt. Verbeelding omringt de wereld. "Einstein

We verkennen uw huidige situatie door hoog te vliegen en in en uit te zoomen om de oorzaak van het probleem te vinden. In deze fase leer je empathie voor jezelf en je omgeving te voeden. Wat is jouw visie, jouw doel?

2. WELKOM BIJ JEZELF

"We kunnen onze problemen niet oplossen met dezelfde gedachten die we hadden toen we ze creëerden" Einstein

Bewustzijn van wat je belemmert en waar het vandaan komt, is essentieel om inzicht in jezelf te krijgen en andere keuzes te kunnen maken. Via verschillende persoonlijkheidstests die je onderbewuste drijfveren, waardoor je  gedrag ontstaat, blootleggen, en via de 1: 1 coaching calls, ontrafelen we je onbewuste blokkades en wordt je je bewust van je onbegrensde potentieel. Je krijgt duidelijkheid over waar je nu bent in het leven, je balans, je huidige staat en je gewenste uitkomst.

Vervolgens krijg je alle middelen die je nodig hebt om succesvol te zijn en de gewenste resultaten te behalen, of dat nu in je werk, je relatie of in je leven is. Je zult een een sterk fundament creëren om de nieuwe, energieke, krachtige en gelukkige JOU te zijn.

Je kunt je omgeving nooit veranderen; je kunt alleen je eigen perspectief en gedrag veranderen. Als je je overtuigingen en waarden verandert, verander je je leven. Je krijgt inzicht in wat je motiveert, wat je energie geeft en je waarden en overtuigingen zullen worden afgestemd in het licht van je nieuwe keuzes.

3. ZIE WAT JE NIET ZIET

"Iedereen is een genie, maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, zal hij zijn hele leven blijven geloven dat hij dom is." Einstein

Je hebt al alles wat je nodig hebt om gelukkig en succesvol te zijn al in je. Alles wat je hoeft te doen is dit te erkennen, accepteren en in je kracht te stappen, jouw grootsheid, jouw genialiteit.

Om diepgaand te transformeren mag je eerst leren om voor jezelf zorgen en los te laten geen toegevoegde waarde meer heeft voor jouw leven. Je gaat werken met krachtige rituelen en overtuigingen die je zullen helpen om de volgende stappen in je ontwikkeling te zetten. Je laat negatieve emoties en belemmerende overtuigingen los en creëert nieuwe krachtige patronen en overtuigingen om een ??langdurige verandering te creëren. Je bent weer in verbinding met je onderbewustzijn, je voelt de energie en passie terugkeren!

4. DURF TE SPRINGEN

"Leer van gisteren, leef voor vandaag, heb hoop voor morgen. Het belangrijkste is om niet te stoppen met vragen stellen. "Einstein

Een schip zonder richting zal zijn bestemming niet bereiken. Je volgt het geheim van het creëren van je toekomst, een proces van negen stappen dat je doelen ook integreert in je onderbewustzijn, zodat de kwantumfysica zijn magie voor je kan doen. Je zult werken met de kracht van focus om het gewenste resultaat te krijgen en de laatste alignment en borging van alles wat je hebt gedaan in het programma om je SPARK terug te krijgen in je relatie, je werk en je leven.

5. BONUS -INTEGRATIE

"Er zijn er maar weinig die met hun eigen ogen kijken en met hun eigen hart voelen." Einstein

Nadat je alle 5 principes hebt doorlopen, ben je klaar om je SPARK te laten schitteren, leef je jouw leven vanuit het hart, verbonden met jezelf, je dierbaren en in lijn met je doel en je purpose. Gelukkig en vervuld van binnenuit.

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

In mijn coaching programma krijg je als bonus een strategie call van 120 minuten om je huidige en gewenste situatie in kaart te brengen en om je een overzicht te geven van onze reis samen. Je kunt meteen beginnen met mijn dagelijkse krachtrituelen om je onderbewuste kracht aan te boren.

Om echte en langdurige resultaten te creëren en duurzame, krachtige nieuwe patronen te integreren in je zijn, heeft u wekelijkse 1: 1 coaching sessies van 20 minuten over de periode van 90 dagen..

Elke week komt een nieuwe  trainingsmodule vrij, inclusief video, werkboek en en bonusmateriaal. Tussentijds monitoren we de verandering om ervoor te zorgen dat alles op schema blijft.

Je hebt ONBEPERKT e-mailtoegang tot mij om eventuele vragen te beantwoorden of feedforward te geven over elk gebied waar je aan werkt.

DOORLOPENDE & GROEPSSTEUN

Bovenop AL het bovenstaande, zal je een uitnodiging ontvangen voor mijn Get Your Spark Back Slack Channel, waardoor je in een exclusieve community komt voor voortdurende ondersteuning tijdens en na het programma.

Last but not least heb je levenslange toegang tot alle materialen en toegang tot mijn persoonlijke mindset leeslijst.

Verantwoordelijkheid, verbinding, plezier, resultaat, transformatie, ondersteuning - Ik zal alles geven!

Inschrijving voor dit PREMIUM-programma is alleen op aanvraag en gratis Get Your Spark Back Discovery-calls zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat ik ervoor wil zorgen dat ik je mijn onverdeelde aandacht geef zonder naar de volgende klant te hoeven haasten.

Om een ??discovery call met mij te boeken, KLIK HIER

 

Terug naar overzicht