Over Muriël

“Vanuit mijn 17 jaar ervaring als marketing- en communicatiemanager en director bij prachtige merken, waaronder Red Bull en Diesel, weet ik dat ik het verschil kan maken.

Ik ken de disbalans tussen jezelf zijn en wat er van je wordt verwacht. Ik heb er geleerd hoe belangrijk het is om te leven en werken vanuit je purpose en vanuit je eigen kracht. Pas dan ben je in elke situatie in balans en ervaar je vervulling en geluk in je leven.

Die pure kern, die authentieke kracht ligt verscholen achter wat je zelf denkt, hoe de omgeving denkt en wat je meeneemt uit je verleden. Ik laat zowel persoonlijk als in teamverband zien dat het anders kan en haal remmingen op een dieper niveau weg. Ik verbind mensen met hun purpose zodat ze gelukkiger en effectiever kunnen zijn, zowel privé als in hun werk!”

Muriël is Internationaal 'Heart' Leiderschaps Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™, Master Hypnotist en expert op het gebied van Neuroscience en Quantum Fysica. Ze is gecertificeerd door de American Board of NLP. En door Eric Pearl opgeleid en gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner Level 3. Ze is Tera Mai Reiki Master en Frequentie Therapeut. 

Ook is ze oprichter van Sound of OHM en het 90-day Premium Coaching Programma Get Your Spark Back. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschaps methode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring met diverse vormen van Yoga, Energiewerk en Meditatie en houdt haar kennis up-to-date op het gebied van transformatie van gedrag. 

TEAM: Pelle van der Lee en Margje Teeuwen

Over Pelle

Als gecertificeerd MBTI coach blijf ik mezelf ontwikkelen en zoek steeds weer naar verdieping. Ik gebruik mijn ervaring om mensen en teams te helpen om te groeien, betere keuzes te maken en energieker te leven.

Ik creëer een veilige leeromgeving waardoor mensen zich open durven op te stellen met als resultaat dat ze meer van zichzelf en elkaar durven laten zien. Ik focus tijdens mijn trainingen op de verbinding met jezelf. Door een beter bewustzijn van wie je bent en wat je doet leer ik mensen om vanuit hun eigen kracht een nieuwe richting te bepalen. 

Mijn achtergrond ligt in de luchtvaart. Gedurende mijn carrière als vlieger heb ik me altijd geïnteresseerd voor het sociale aspect tijdens het vliegen en het oplossen van problemen. Deze opgedane kennis en ervaring heb ik gebruikt om mijn eigen coaching en teamtrainingen te geven.

Mijn energie gaat stromen: Tijdens open, eerlijke en kwetsbare gesprekken. En ook van samen nieuwe dingen doen en ontwikkelen. Mensen helpen dichter bij zichzelf en elkaar te komen. 

Over Margje

Margje is na haar avontuur in het olympisch hockey team, waarin zij alles leerde over samenwerken, team spirit en peak performance, haar purpose en hart gevolgd; creëren, de wereld en mensen van binnenuit mooier maken.

Margje is opgeleid door Joe Dispenza op het gebied van "change your beliefs, change your life".