Over Muriël

“Vanuit mijn 17 jaar ervaring als marketing- en communicatiemanager en director bij prachtige merken, waaronder Red Bull en Diesel, weet ik dat ik het verschil kan maken.

Ik ken de disbalans tussen jezelf zijn en wat er van je wordt verwacht. Ik heb er geleerd hoe belangrijk het is om te leven en werken vanuit je purpose en vanuit je eigen kracht. Pas dan ben je in elke situatie in balans en ervaar je vervulling en geluk in je leven.

Die pure kern, essentie, heelheid, die authentieke kracht ligt verscholen achter wat je zelf denkt, hoe de omgeving denkt en wat je meeneemt uit je verleden. Ik laat zowel persoonlijk als in teamverband zien dat het anders kan en haal remmingen op een dieper niveau weg. Ik verbind mensen met hun purpose zodat ze gelukkiger en effectiever kunnen zijn, zowel privé als in hun werk!”

Muriël Dalmulder is internationaal leiderschapscoach, trainer en spreker. Ze combineert de westerse wetenschap van positieve psychologie, neurowetenschap en NLP graag met oude wijsheid en tradities.

Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™, Master Hypnotherapeut en expert op het gebied van Neuroscience en Quantum Fysica. Ze is gecertificeerd door de American Board of NLP. En door Eric Pearl opgeleid en gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner Level 3. Ze is Tera Mai Reiki Master en Healy Frequentie Therapeut.

 

Ook is ze oprichter van de BeYou Academy, de online coaching Academy voor High Performers, Sound of OHM en het 90-day Premium Coaching Programma Get Your Spark Back. Ze ontwikkelde haar eigen purposeful leiderschaps methode Eagle Method, gebaseerd op de 5 Einstein Principes.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring met diverse vormen van Yoga, Energiewerk en Meditatie en houdt haar kennis up-to-date op het gebied van transformatie van gedrag. 

Met een Surinaamse moeder en Nederlandse vader heeft ze zelf jaren geworsteld met het aanpassen aan de ‘non conformistische’ Nederlandse cultuur en de verwachtingen van de maatschappij. Uiteindelijk leerde ze om vrij te zijn van conditioneringen, stress, angst en verwachtingen en leeft ze nu in verbinding met haar eigen purpose en essentie. Het is haar ervaring dat – als je leeft vanuit deze verbinding – je voelt hoe we allemaal gelijk en één zijn ondanks de innerlijke en uiterlijke verschillen.

Muriël doet niets liever dan mensen weer verbinden met hun essentie, hun heelheid en purpose. Zo wil ze bijdragen aan duurzame positieve gedragsverandering voor individuen, teams en organisaties.