Mindfulness & Meditation

“Geluk is een intense sensatie die voortvloeit uit een uitzonderlijke geest”
- Matthieu Riccard -

Hoge werkdruk en stressvolle situaties zijn nu eenmaal aan de orde van de dag. Iedereen moet zich optimaal concentreren en dat gaat soms minder goed dan je wilt. Sommige werknemers hebben een hogere kans op uitval door de druk van werk en privé. Maar ook de ‘rush of the day’ begrenst je productiviteit. Terwijl je altijd vanuit jouw volle kracht wil presteren, toch?

Mindfulness en met name meditatie helpt je om helder en gefocust te zijn. Dat leeg en helder zijn, dat is de natuurlijke staat van geluk en dus de optimale staat van jouw zijn. Op die manier kun je stress en werkdruk het hoofd bieden en ervaar je voldoening en geluk in je leven.

Muriël integreert Mindfulness in zowel coaching als training en organiseert regelmatig Mindfulness-trainingen voor bedrijven en particulieren. Internationals als Facebook, Google, Apple en Samsung boekten al groot resultaat hun eigen ‘in house’ op Mindfulness-trainingen. Het maakt hun werknemers effectiever en vergroot hun vertrouwen, leiderschap en productiviteit. Terwijl tegelijkertijd het ziekteverzuim is gedaald.

Mindfulness / Meditatie

“Geluk is een intense sensatie die voortvloeit uit een uitzonderlijke geest”
- Matthieu Riccard -

Hoge werkdruk en stressvolle situaties zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Iedereen wil en moet zich optimaal concentreren en dat gaat soms minder goed dan je wilt. Sommige werknemers hebben een hogere kans op uitval door de druk van werk en privé. En, ook de ‘rush of the day’ begrenst je productiviteit. Terwijl je altijd vanuit jouw volle kracht wil presteren, toch?

Lees meer

Corporate Mindfulness / Meditatie

Corporate mindfulness/meditatie training zorgt voor een gelukkigere werknemers. Het is de manier om je hersenen te trainen zodat je concentratie en je productiviteit toeneemt en je stressbestendig bent. Het zorgt voor fysieke en mentale balans gezondheid en leidt tot een afname van ziekteverzuim. En wie wil dat niet voor zijn of haarmedewerkers,  team, of organisatie?

Lees meer