One Day Retreat Balance Your Chakras

12 oktober 2024

Stel je eens voor dat je vol zelfvertrouwen in het leven staat, je je heerlijk gecentreerd en geaard voelt en je bruist van energie. Dat is wat je voelt en ervaart als je chakra’s in balans zijn. Op zaterdag 12 oktober 2024 geeft ik de One Day Retreat “Balance Your Chakra’s” op onze geweldige Buitenplaats De Hoorneboeg. Ik neem je mee op helende reis door de chakra’s waarbij je en leert wat chakra’s zijn en ook hoe je ze kunt activeren en in balans kunt brengen zodat je energie weer vrij stroomt en je mentaal en fysiek balans voelt en ervaart.

Chakra’s zijn energiecentra die je fysieke emotionele, mentale en spirituele welzijn beïnvloeden. Er zijn 7 hoofd chakra’s die verbonden zijn aan je lichaam en organen en er zijn er nog veel meer, boven je hoofd, onder je voeten, in je handen en zo meer. Als je met je chakra’s gaat werken gaat je energie weer stromen. Van beneden naar boven en van boven naar beneden. In onze huidige tijd van leven zijn de chakra’s van veel mensen geblokkeerd, overactief of inactief wat kan leiden tot verwarring, onrust, stress, depressie, vermoeidheid en een gevoel van uit balans zijn.

Door de chakra’s weer te activeren en in balans te brengen door middel van speciale technieken, mantra’s, meditatie en edelstenen kan de energie weer in de goede richting bewegen en brengt het je rust, helderheid, balans en energie.

De rituelen en meditaties die ik heb meegekregen in mijn opleidingen en reizen geef ik aan je door. Je leert hoe je je chakra’s kunt voeden. En welke mantra’s, meditaties en halfedelstenen de chakra’s in balans brengen. Zo krijg je de geheimen voor je dagelijkse portie self care mee naar huis.

Wil je verzekerd zijn van een plek klik hier

Het dagprogramma ziet er globaal als volgt uit:

10.00                         Introductie en Kennismaking
11.00                         Pauze
11.45                         Wat zijn chakra's en hoe bescherm ik mijn aura
13.15                         Lunch 
14.15                         Krachtplek (afh. Van weer) ontladen en opladen chakra's
15.30                         Verdieping
15.45                         Chakra Dyana meditatie
16.45                         Vragen en hoe verder? 
17.00                         Klankbad
17.30                         Afsluiting 

Locatie

Deze One Day Retreat vindt plaats in de prachtige Villa op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum, de locatie waar we ook veel weekend-retreats organiseren. Een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Deze buitenplaats heeft ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin, een fijne ruimte voor trainingen en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa. Wij zitten deze dag in een prachtig gerenoveerde boerderij, supersfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie natuurlijke materialen en vintage.

Uiteraard houden we rekening met alle corona-maatregelen, en gelukkig is De Hoorneboeg een heerlijke ruime locatie met een grote zitkamer, een ruime zaal en heel veel natuur eromheen, waarin de 1,5 meter geen probleem zal zijn.