Corporate training

“Je bedrijf, product of dienst is zo goed als de mensen die er werken”
- Dietrich Mateschitz (Red Bull) -

Samen succesvol zijn, daar zijn de trainingen voor bedoeld. Want hoe geautomatiseerd de wereld en het bedrijfsleven ook is, het zijn de mensen die het verschil maken. Alleen zij kunnen processen en prestaties naar een hoger, zelfs excellent niveau brengen.

Remmende factoren haalt Muriël in een analyse eerst naar boven, om ze daarna met een passend trainingstraject weg te nemen. Haar doelmatig toegepaste interventies en trainingstechnieken zetten mensen, managers en teams weer in hun eigen, authentieke kracht. Hierdoor nemen prestaties en effectiviteit toe. Blijvend, want ze geeft ook handvatten mee om de positieve veranderingen duurzaam te bestendigen.

Muriël heeft ervaring met groepen, groepsdynamica en gaf al vele trainingen in onder meer leiderschap, communicatie, teambuilding, presentatietechniek en trainingen gebaseerd op Mindfulness. Haar sensitiviteit, kennis en ervaring zet ze in om mensen, teams en organisaties te laten zien waar hun pure kracht ligt, zodat ze echt succesvol kunnen zijn

High Performance Habits Training

Als je jouw marktpotentieel wilt vergoten en wilt versnellen in deze huidige VUCA-woord, is het belangrijk om op de juiste manier met de juiste mensen in contact te komen en innovatieve oplossingen te leveren om je te helpen bij het starten, bouwen, runnen en schalen van uw bedrijf.

Je bedrijf is zo goed als de mensen die ervoor werken. Dus om je visie te verwezenlijken, zullen je medewerkers volledig in staat zijn om dat verschil te maken.

Dit is waar 'High Performing Habits'  het verschil kunnen maken.

Lees meer

De kracht van Feedback


In de wereld van neurowetenschappen, positieve psychologie en NLP, is een van de belangrijkste vaardigheden van high-performers om feedback te zien als ontbijt voor kampioenen; er is geen falen, er is alleen feedback, er is alleen leren.
 

Lees meer

90-day Premium Coaching Program

Mijn premium-programma, Get Your Spark Back, is een groepsprogramma voor high performing professionals, individuen en teams die verlangen naar een evenwichtige en vervulde levensstijl. Voor diegenen die meer tijd voor zichzelf en hun gezin willen en zich op alle gebieden van hun leven vervuld willen voelen. Voor diegenen die vrij willen zijn van alle belemmerende conditioneringen, stress, hoge verwachtingen en perfectionisme.

Lees meer

Authentic Leadership Training

In de huidige tijden van wereldwijde verandering, organisatorische verandering en de huidige uitdagingen van onze 24/7 economie wordt erkend dat Leadership Development kan helpen om een ‘??model of excellence’ te zijn en uitstekende resultaten te behalen. Leiderschap vereist innerlijk en uiterlijk bewustzijn en groei, authentiek leiderschap.

Lees meer

The power of Work-Life balance

Het wordt erkend dat, met name in de huidige tijd, 24/7 "verbonden" zijn, hoge werkdruk en stressvolle situaties aan de orde van de dag zijn. Medewerkers moeten zich volledig concentreren, wat soms moeilijk is. Sommige werknemers hebben een hogere faalkans vanwege de werkdruk en druk van hun privéleven. De productiviteit wordt beperkt door de "rush van de dag". Dat terwijl elke organisatie, product of dienst alleen succesvol kan zijn als haar werknemers productief, effectief en gelukkig zijn!

Lees meer