De kracht van Feedback

Feedback is breakfast for Champions

In de wereld van neurowetenschappen, positieve psychologie en NLP, is een van de belangrijkste vaardigheden van high-performers om feedback te zien als ontbijt voor kampioenen; er is geen falen, er is alleen feedback, er is alleen leren.

Wat ga je leren tijdens je de training 'De Fine Art of Feedback geven en ontvangen'?

Als deelnemer leer je:

- Wat het NLP Communicatiemodel is en wat de invloed van je gedachten, woorden en overtuigingen zijn op enig resultaat in je buitenwereld

- Wat ‘een 'growth' mindset’ is en wat je kunt doen om het te integreren in de fijne kunst van het geven en ontvangen van feedback

- Verschillende bewezen Feedback Technieken, oa gebruikt door de bekende A-merken in de wereld - Wat er nodig is om feedback te geven en te ontvangen

- Wat is'Non Violent Communicaion' is en wat is het belang ervan bij het geven en ontvangen van feedback

- Welke verschillende tools u kunt gebruiken om uw teams te coachen in de kunst van het geven en ontvangen van feedback

- Optioneel: samen kunnen we brainstormen over de gewenste manier van Feedback geven en ontvangen.

Hoe kunnen we de positieve effecten van de Feedback Training integreren?

In minimaal drie interactieve trainingen van 0,5-1 dag word je meegenomen op reis door Certified Trainer of NLP &  Heart Leadership Coach Muriël Dalmulder.

Elke verandering begint met zelfbewustzijn. Elke deelnemer begint met het beoordelen van de huidige staat van zijn/haar vaardigheden voor het geven en ontvangen van feedback.

Daarna gaan we de basis leggen om te werken met de verschillende feedbacktechnieken, zoals de NVC-techniek, het NLP-communicatiemodel, de kracht van focus, de mindset voor succes en overtuigingen om een ??succesvolle communicator te zijn.

Je leert hoe je een uitstekende communicator kunt worden door de vaardigheden te leren van het bouwen van Rapport, een staat die zelf geïnitieerd is en je een meester in communicatie maakt.

En we leren verschillende technieken om met triggers en conflicten om te gaan, zoals mindful luisteren en de SBNRR (Stop-Breathe –Notice-Reflect-React)-methode die beide je emotionele intelligentie vergroten.

We kijken naar de vier verschillende manieren en gelegenheden waar verschillende manieren van feedback het meest effectief zijn Constructieve feedback Spontane feedback

En we zullen een paar verschillende feedbacktechnieken bekijken, zoals:

  • De Sandwich-feedback
  • De 6-step feedbackmethode
  • De meer – minder – behouden zoals het is – methode
  • Constructieve feedback
  • Feedforward 
  • Zelf reflectie/feedback

Om echt duurzaam nieuwe empowerende patronen te creëren, is herhaling van het nieuwe gedrag nodig. Om de gewenste verandering te bewerkstelligen wordt een accountability buddy-systeem ingevoerd. Dit zal leiden tot bewuste/onbewuste integratie en dus een langdurige positieve verandering.

Wat als deelnemers het hele programma doorlopen?

Dan heeft elke deelnemer:

- Ervaren en gewerkt met het effect van woorden, gedachten en overtuigingen op hun resultaten

- De juiste mindset om succesvol te zijn en de oorzaak te zijn van alles wat je doet en hebt

- De stappen geleerd om de verschillende feedbacktechnieken te geven en te ontvangen

- Geleerd om een ??voorbeeld te zijn van uitstekende communicatie via het NVC-proces - Geleerd om met uitdagende situaties om te gaan

- De kracht van rapport geleerd

- Alle benodigde tools om zichzelf en anderen scherp te houden

- De juiste flexibiliteit in houding en gedrag

- Nieuwe patronen om andere teams positief te beïnvloeden.

Dan worden alle deelnemers empowered door het juiste gedrag en is iedereen gemotiveerd en in controle over elk resultaat, ondanks alle veranderingen binnen of buiten hen.

Dan zijn alle deelnemers het voorbeeld van Master Communicators, die de kunst van het geven en ontvangen van feedback voor het hele bedrijf bezitten. Bent u geïnteresseerd om uw team en organisatie te laten groeien? Boek nu hier een gratis intake.
 

Terug naar overzicht