Wat Wil Ik Echt Life coaching en Yoga Retreat 2024

Een unieke combinatie van life-coaching, yoga en me-time op een unieke locatie

Geluk is het hebben van een droom

“Druk druk druk, oh wat ben ik druk”. Dit is wat we tegenwoordig vaak zeggen en horen.

De huidige moderne, digitale wereld zorgt voor meer stress in ons werk en leven. Wij staan voortdurend “aan” en zijn constant aan het rennen om alles bij te houden. We staan zelden even echt stil, wat zorgt voor een innige relatie met ons hoofd, wat de nodige vermoeidheid en stress oplevert. We vergeten vaak om te ontspannen, even echt stil te staan bij vragen als “waarom doe ik wat ik doe en wat wil ik nu echt? 

Herken jij jezelf hierin? Dan is de aankomende Lifecoaching en Yoga retreat van Happy Soul Travel echt wat voor jou! Happy Soul Travel is een organisatie die al meer dan 13 jaar dé specialist is op het gebied van retraites, in Nederland en daarbuiten. Zij selecteren o.a. bijzondere yoga retraites op diverse bestemmingen en bieden persoonlijk advies op maat naar de ultieme inspiratiereis.

Muriël Dalmulder (Executive coach en trainer), geeft van 18-20 oktober 2024 en unieke lifecoaching en yoga retreat, bestaande uit een combinatie van the best of both; Yoga en life-coaching. Dit alles op de prachtige buitenlocatie De Hoorneboeg.

Onze health chef zal weer de sterren van de vegetarische hemel koken voor ons met overheerlijke gezonde, kleurrijke en smaakvolle maaltijden. En daarnaast is er nog voldoende me-time om prachtige wandelingen te maken, een sauna'tje te pakken en misschien zelfs een massage te boeken. 

Het belooft echt een krachtig weekend te worden vol persoonlijke groei en transformatie. Dit programma is speciaal voor jou ontwikkeld door Monique Jansse (oprichter van Happy Soul Travel) en Muriël Dalmulder. Ooit waren zij  beide succesvolle zakenvrouwen,werkzaam in marketing en communicatie.

Beiden volgden zij jaren  geleden hun hart, want zij hadden een droom, een duidelijke droom. Zij zijn op reis gegaan naar binnen en maken nu de wereld mooier door vanuit hun hart hun droom te leven.

Was en is het altijd gemakkelijk? Nee, alleen als je je purpose weet en je hebt de juiste focus, tools en resources, dan kun je bergen verzetten om je droom te bereiken.

Tijdens deze retreat reiken wij je tools en resources aan, uit eigen ervaring en wetenschappelijk onderbouwd. Voor velen zal dit een eerste stap zijn in hun reis naar transformatie, de geboorte van  een heroïsche reis en een nieuw gevoel van vrijheid. Voor anderen die al op hun pad zijn zal deze retreat hen helpen om in verbinding te komen met hun onbegrensde potentieel door de ballast die dat nog tegenhoudt los te laten.

“To be a happy soul traveler all you need is to be happy, be bright, be YOU! “

Deze retreat begint vrijdag om 14.00 uur en eindigt op zondag rond 13.30 uur.

Deze retreat wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven. KLIK HIER voor meer info en als jij ready bent voor de next step. 

Liefs van Muriël en Monique