Motivational Speaker

Het is mijn missie om mensen te helpen om vrij te zijn van belemmerende conditioneringen en imprints, zoals stress, perfectionisme, en negatieve emoties en ze te verbinden met hun onbegrensde potentieel en purpose zodat ze van binnenuit gelukkig kunnen zijn.

Muriël Dalmulder is schrijver in spé, spreker, trainer en coach. Zij combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zij wil graag bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor meer bewustzijn, succes en geluk voor zowel individuen, teams als organisaties. Het is haar droom om de wereld mooier te maken door mensen te verbinden met hun hart en purpose.

De huidige maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Hoe gaan we om met verandering? Hoe zorg je dat je zelf aan het roer staat en je talenten optimaal benut? Hoe zorg je dat je je emotionele intelligentie en intuïtie optimaal inzet? Jezelf ontwikkelt tot een onbegrensd authentiek succesvol persoon die in verbinding staat met zichzelf en anderen.

Om de luisteraar te helpen persoonlijk, in een organisatie of in teamverband succesvol en gelukkig te zijn, vertelt Muriël over onderwerpen waar duurzame verandering, mindset, verbinding met je hart, inclusie en diversiteit, het slimme onbewustzijn en succesvol je authentieke zelf zijn, centraal staan. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie, interactie met het publiek en praktische inzichten.

De onderwerpen die Muriël kan behandelen tijdens lezingen, trainingen en workshops zijn:

 • Duurzaam (gedrag) veranderen
 • Veerkracht
 • Diversiteit en inclusie: breken met vooroordelen
 • Purposeful leiderschap: voorbij de belemmeringen van de mind, vanuit verbinding met het hart
 • Heartful at cause of your life (Uit je hoofd, in je hart)
 • Train je brein om gelukkig te zijn
 • Persoonlijke kracht 2.0
 • How to unlock your subconscious power/De kracht van het onbewustzijn
 • De kracht van overtuigingen en focus
 • The secret of creating your future
 • Mindset: van een fixed mindset naar growth mindset
 • Cultuurverandering – change your mind change your culture
 • Leef je volledige potentieel

Achtergrond

Haar interesse in duurzame verandering begon al toen zij klein was en zich bewust was van het feit dat alles energie is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor dat wat je creëert in je werkelijkheid. In haar rol als marketing en communicatiemanager bij onder andere Red Bull en Diesel Benelux groeide haar interesse om op een duurzame manier het beste uit zichzelf en mensen te halen.

De trainingen en coaching die zij daar zelf onderging, individueel of als team raakten steeds het oppervlakte. Iedereen, inclusief zijzelf, viel al snel terug in het oude gedrag. Dit wilde zij anders doen; vanuit de wortel duurzame verandering kunnen creëren. Zij ging op een innerlijke en uiterlijke reis om van de besten op dit gebied te leren, waarbij westerse wetenschap en oosterse wijsheid centraal stonden.

Muriël doet onderzoek op de onderwerpen duurzaam en purposeful (persoonlijk) leiderschap, menselijk gedrag en gedragsverandering. Zij is Internationaal (American Board of NLP) Gecertificeerd NLP trainer, Master coach, Master Hypnotist, Master Timelinetherapist en Mindfulness Base Stress Reduction Trainer. Zij is energiek, vernieuwend en transformerend.

Als trainer en coach heeft zij al 12 jaar ervaring. Duizenden professionals heeft zij internationaal gecoached en getraind in de wereld van A merken. Afgelopen jaren heeft zij aan vele honderden mensen uit verschillende sectoren NLP training gegeven. Zij geeft nu veerkracht, mindfulness, mindset, gedrags-en inclusie trainingen voor high performing professionals en ondernemers. Korte intensieve trajecten die zorgen voor duurzame verandering en groei, verbinding en impact.

Geïnteresseerd in een lezing van Muriël Dalmulder?

Na een bijdrage van Muriël, zijn mensen zich bewuster van zichzelf. Ze hebben inzichten en handvatten om in de praktijk direct toe te passen. Om performance te verhogen, duurzaam te veranderen, vanuit het hart en purpose te leven en een authentieke leider te zijn.