Mindfulness / Meditatie Training in Amsterdam

Mindfulness Training met Muril Dalmulder

Mindfulness Training, Mindfulness Coaching, Executive coaching en met name meditatie en mindfulness helpen je om helder en gefocust te zijn. Dat leeg en helder zijn, dat is de natuurlijke staat van geluk en dus de optimale staat van zijn. Die je bereikt door Mindfulness training en Mindfulness Coaching Op die manier kun je stress en werkdruk het hoofd bieden en ervaar je voldoening en geluk in je leven. Leiderschap en emotionele intelligentie zijn de sleutel tot succes. Dit alles bereik je door mindfulness en meditatie.

Muriël Dalmulder integreert mindfulness in zowel coaching als training en organiseert regelmatig Mindfulness trainingen, leiderschap, stress management en emotionele intelligentie voor bedrijven en particulieren. Internationals als Facebook, Google, Apple en Samsung boekten al groot resultaat met hun eigen ‘in house’ Mindfulness-training en Mindfulness Coaching. Het maakt werknemers effectiever en vergroot hun vertrouwen, leiderschap en productiviteit. Terwijl tegelijkertijd het ziekteverzuim is gedaald door Mindfulness training en Mindfulness coaching van Muriel Dalmulder

Leer omgaan met hoge werkdruk en stressvolle situaties en je optimaal concentreren. Dat is wat Mindfulness training en Mindfulness coaching van Muriel Dalmulder doet. Optimaal presteren,  concenteren, leiderschap, emotionele intelligentie en omgaan met stress, stress management met Mindfulness meditatie en Mindfulness training van Muriel Dalmulder.

GA NAAR WEBSITE