Van Je Hoofd Naar je Hart

Online Training

Druk, druk, druk, zoveel te doen, altijd maar bezig, nooit klaar en het is ook nooit genoeg. Moeite met loslaten, veel aan je hoofd hebben of s ‘avonds wakker liggen van alles wat je moet…

Herken je jezelf hierin? Dan is de training van je hoofd naar je hart de training voor jou.

We leven in een tijd van grote wereldwijde veranderingen. Een VUCA world; vluchtig, onzeker, complex en ambigue.

Onze hersenen (hoofd) missen de flexibiliteit om hiermee om te kunnen gaan. Dit leidt tot een toename van stress, depressie, burn- out en ziekte verzuim. Grote internationals als Samsung, Google, Apple en facebook hebben allemaal al hun op awareness en mindfulness gebaseerde programma’s gecreëerd waardoor efficiëntie, leiderschap, flexibiliteit en productiviteit van werknemers enorm is toegenomen.

Op het gebied van Leiderschap tonen de laatste onderzoeken aan dat intuïtie vele malen belangrijker is in deze huidige tijd dan ons hoofd. Het hoofd is namelijk langzaam en intuïtie is snel.

Om je te helpen van je hoofd naar je hart te gaan creëerde Muriël een online training welke je hier kunt aanschaffen. 

Muriël maakt tijdens de training gebruik van geleide meditaties en oefeningen uit de wereld van NLP, Neuroscience en Mindfulness/Meditatie. Ook zit bij elke module een oefening die je helpt om het geleerde te integreren en duurzame nieuwe patronen te creëren.