Individual coaching

“Happiness is an inside job” – Sylvia Boorstein

Wil jij succesvol zijn in het leven en je relaties, je werk en de dingen die nu tegenvallen, verbeteren? Heb jij dromen die je nog wilt verwezenlijken, maar heb je geen idee hoe? Wat je denkt, tegen jezelf zegt en wat je voelt, dat bepaalt jouw werkelijkheid en jouw resultaten.

Met coaching krijgt je inzicht in wie jij echt bent, en kom je los van dat wat je belemmert of tegenhoudt. Door middel van o.m. NLP, Mindfulness en Yoga brengt Muriël je naar je eigen pure kern. Je leert buiten je comfortzone te treden en vanuit de magie die zich daarbuiten bevindt te leven. Dat geeft andere keuzemogelijkheden en een ander resultaat.

In een ‘free of charge’ intake van 1 uur, brengt Muriël in kaart wat je vraag is. Daarna stippelt zij een passend traject voor je uit. Soms is één lange sessie genoeg, soms zijn er meer nodig. Dat hangt af van je vraag. Wel krijg je altijd e-coaching om te integreren wat je leert, en elk half jaar een evaluatie om te zien hoe het met je gaat. Want jou in je eigen, pure kracht zetten, dat is haar missie.

 

Individuele en Executive Coaching

Als iemand vraagt "Hoe gaat het met je", is het antwoord vaak, GOED...

En aan de buitenkant lijkt het ook allemaal heel goed te gaan.

Alleen als je onder het oppervlakte gaat kijken, echt naar binnen gaat, dan is het helemaal niet zo GOED.

Lees meer

Breakthrough Coaching

Om de Wereld anders te kunnen waarnemen, mogen we bereid zijn om ons geloofsysteem te veranderen, het verleden laten wegglippen, ons gevoel van nu uit te breiden en de angst in onze geest oplossen" Dr. Tad James

Lees meer