Breakthrough Coaching

Om de Wereld anders te kunnen waarnemen, mogen we bereid zijn om ons geloofsysteem te veranderen, het verleden laten wegglippen, ons gevoel van nu uit te breiden en de angst in onze geest oplossen" Dr. Tad James

Een persoonlijke breakthrough coaching is ontworpen om klanten in staat te stellen snel belangrijke veranderingen in hun ontwikkeling te bereiken.

Dit wordt bereikt door de combinatie van NLP, Time Line Therapy® en Hypnose-technieken, waardoor je letterlijk door eerder geblokkeerde beperkingen heen kunt breken en je ware potentieel kunt bereiken.

Wanneer is een breakthrough coaching het juiste voor jou?

Als je

 • weer in controle wilt zijn en meer wilt zijn wie je echt kunt zijn
 • je besluitvorming en prestaties wilt verbeteren
 • een meer bevredigende relatie met jezelf, anderen en de omgeving om je heen wilt
 • vrij wilt zijn van beperkende beslissingen en overtuigingen
 • vrij wilt zijn van negatieve emoties, angst, stress, angst, fobieën
 • richting wilt in het leven in en wilt leren hoe je dit kunt bereiken
 • het leven wilt leven waar je van gedroomd hebt

Wat is een breakthrough coaching?

Deze sessies zijn zeer specifiek voor elk individu - jij beslist wat je wilt bereiken op het gebied van jouw persoonlijke en professionele doelstellingen. En ik zal met je samenwerken om het succes dat je op die gebieden wilt ervaren te vergemakkelijken.

Breakthroughsessies kunnen succes creëren in gebieden van je leven waar het op dit moment ontbreekt. Ze kunnen je helpen door een tijdelijke dip in jouw prestaties te gaan, wat leidt tot aanzienlijke verbeteringen, in je relaties, in je werk, in je gezondheid!

Breakthroughsessies zijn ook van onschatbare waarde voor mensen die maar blijven zitten met uitdagingen die ze niet zelf kunnen oplossen, om zich los te maken van oude geloofspatronen of beslissingen die hun leven beperken, en om een nieuwe toekomst te creëren die het waard is om te hebben.

 

Breakthroughcoaching is perfect voor degenen die willen dat ze dingen kunnen doen of bereiken, die geen idee hebben waarom ze dingen blijven doen of dingen ervaren zoals ze doen (en wensen dat het anders is), die vinden dat dingen te groot zijn om te verwerken en  zich afvragen hoe anderen met vergelijkbare uitdagingen er wel makkelijk mee kunnen dealen.

Na een gratis intake besluiten we of er een klik is tussen coach en client. En we definiëren de strategie voor de breakthrough coaching.

Voordat we beginnen, vul je een enneagramtest en een vragenlijst in.

De coaching zelf duurt ongeveer 5-7 uur, die in twee sessies kan worden opgesplitst.

De maand na de coaching hebben we wekelijkse 30min accountability check ins / e-coaching om de voortgang te volgen en nieuwe empowermentpatronen in je leven te integreren.

Wat als je de breakthrough coaching met succes hebt afgerond?

Dan …

 • bent je je bewust van jouw eigen waarden en normen, overtuigingen, identiteit, missie en purpose
 • heb je afscheid genomen van negatieve belemmerende gedachten en overtuigingen
 • weet je wat jouw kwaliteiten zijn
 • heb je de rust en balans gevonden die voorheen buiten bereik was
 • kun je hebben, doen of zijn wat jij wilt 
 • ben je in verbinding met je hart, jezelf, en voel je echte liefde voor jezelf

Kortom: Dan sta jij weer aan het roer van jouw leven. Dan ben jij de leider van jouw leven, die volledig in zijn pure kracht staat en elk resultaat positief kan beïnvloeden.

Geïnteresseerd in 1:1 coaching?

Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvende 1:1 intake. 

Terug naar overzicht