Authentic Leadership Training

WAAROM DE AUTHENTIEKE LEIDERSCHAP TRAINING?

In de huidige tijden van wereldwijde verandering, organisatorische verandering en de huidige uitdagingen van onze 24/7 economie wordt erkend dat Leadership Development kan helpen om een ‘??model of excellence’ te zijn en uitstekende resultaten te behalen. Leiderschap vereist innerlijk en uiterlijk bewustzijn en groei, authentiek leiderschap.

NLP, de ‘study of excellence’, is in de basis van mening dat het verschil tussen degenen die slagen en degenen die falen in het leven, niks te maken heeft met wat ze hebben of bezitten. Succes, voldoening en gelukkig zijn komt van binnenuit en heeft te maken met de keuzes die men maakt. Iedereen heeft alle resources om succesvol te zijn.

WAT DOEN WE TIJDENS DE AUTHENTIEKE LEIDERSCHAPS TRAINING?

In drie sessies van 3-4 uur (0,5 dag) gaan we op reis naar authentiek leiderschap. Om jezelf, mensen en teams te kunnen managen, motiveren en leiden, is authenticiteit de sleutel. Daarom is het belangrijk om inzicht in jezelf te krijgen en dat je bereid bent om met open ogen naar jezelf te kijken, en open te staan ??voor zelfreflectie en feedforward.

De eerste sessie is een reis naar binnen. Je krijgt inzicht in jezelf, je onbewuste denkstijlen, je waarden, het NLP Communicatiemodel, Emotional Intelligence, Mindset voor succes en het NLP-model van verandering. Je zult leren wat je belemmert en wat je bekrachtigt. En je voelt, hoort en ziet wat de essentie is van het hebben van een intern feedforward mechanisme.

De tweede sessie gaat de reis naar buiten. Je leert je persoonlijke visie en missie te vertalen in waarden, overtuigingen en gedrag om zo een ??succesvolle authentieke leider te zijn. Aan de hand van het enneagram model bekijken we jouw natuurlijke onbewuste drijfveren en stijl  op basis van de Archetypen van Jung. .

De derde sessie is all about alignment, borging en het plaatsen van je doel (en) in je tijdlijn.

Tussen elke training zit een periode van drie à vier weken, welke nodig is om nieuwe patronen te integreren in jezelf. Maatwerk opdrachten en e-coaching wordt gegeven om gedrag te transformeren en een duurzame verandering te bewerkstelligen naar authentiek leiderschap.

 

HOE WERKT DE AUTHENTIEKE LEIDERSCHAPS TRAINING?

In drie sessies van een halve dag met maximaal vier  weken daartussen met opdrachten en monitoring van de opdrachten, zullen leiders individueel of in een groep worden begeleid door International Leadership Coach, Speaker en ABNLP Certified Trainer of NLP en Master Coach, Muriël Dalmulder, naar authentiek leiderschap. Na elke sessie wordt de voortgang geëvalueerd en wordt bekeken wat nodig is om de maximale resultaten te behalen.

Voor de juiste borging van het proces en het gewenste resultaat wordt bij aanvang en tussen de sessies door gewerkt met opdrachten. Tevens is er contact via mail, skype of zoom en/of telefoon. Een half jaar na de laatste sessie vindt een evaluatiegesprek plaats, deze wordt ook voor aanvang van de training ingepland. 

INVESTERING

De investering is van diverse factoren afhankelijk. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

WAT ALS DE AUTHENTIEKE LEIDERSCHAPSTRAINING SUCCESSVOL IS AFGEROND??

Alle deelnemers…

  • Zijn effectief in gedrag en communicatie, intern en extern.
  • Beschikken over alle middelen om hun leiderschapskwaliteiten effectief in balans te brengen en te verbeteren.
  • Hebben een verhoogde emotionele intelligentie
  • Groeien door het geïntegreerde feedforward mechanisme en zelfreflectie.

Dan hebben alle deelnemers de juiste focus en zijn zich bewust van hun valkuilen en hebben alle resources om deze te veranderen. Alle deelnemers zijn dan authentieke leiders die intern en extern succesvol zijn en daardoor in staat zijn om zichzelf en hun team naar een hoger niveau te tillen.

Terug naar overzicht