De kracht van Affirmaties

De kracht van Affirmaties

De voordelen van het gebruik maken van Affirmaties zijn eindeloos. Ze hebben mijzelf, mijn cliënten en een vele mensen wereldwijd geholpen om boven zichzelf uit te stijgen en nog belangrijker, ze kunnen je helpen positieve veranderingen in je leven aan te brengen.  

Affirmaties hebben de kracht om je te motiveren om actie te ondernemen, ze helpen je om je te concentreren op het bereiken van je doelen en geven je de kracht om je negatieve denkpatronen te veranderen en te vervangen door positieve denkpatronen. Ze helpen je toegang te krijgen tot nieuwe overtuigingen en bovenal kunnen affirmaties positiviteit terug brengen in je leven en je zelfvertrouwen helpen herstellen of vergroten.    

De voordelen van Dagelijkse Affirmaties.

Hier zijn zes voorbeelden uit empirische studies die de werking van positieve affirmaties bevestigen:

gunstig kunnen zijn:   

1. Het is aangetoond dat affirmaties de negatieve effecten van stress op de gezondheid verminderen (Sherman et al., 2009; Critcher & Dunning, 2015);   

2. Affirmaties zijn effectief gebruikt in interventies die ertoe hebben geleid dat mensen hun gedrag positief hebben veranderd (Cooke et al., 2014);   

3. Ze kunnen ons helpen om dat wat ons normaliter triggert met minder weerstand waar te nemen, (Logel & Cohen, 2012);   

4. Ze kunnen ervoor zorgen dat we beter naar ons lichaam luisteren en handelen naar de boodschappen die het ons (Harris et al., 2007)

5. Affirmaties hebben een positief effect op academische prestaties (Layous et al., 2017);   

6. Het is aangetoond dat affirmaties stress verminderen (Koole et al., 1999; Wiesenfeld et al., 2001).   

Hoe je kunt werken met Positieve Affirmaties ga ik je  uitgebreid uitleggen in mijn gratis programma: “transform your life with Positive affirmations”, die je nu hier kunt beluisteren.

Download gewoon de nieuwe gratis app voor Persoonlijke Ontwikkeling Moijoy en geniet. 

Op deze app vind je ook een paar van mijn meditaties, een geleide powernap om je energie gedurende de dag een boost te geven, en tal van andere content van andere geweldige #creators om je te helpen je beste leven te leiden.

 

Previous item Next item