Online Manifestatie Masterclass met Holstik – 11 april 19.30-21.30

De 6 geheimen om jouw manifestatiekracht te ontketenen

Manifesteren is hot! Daarom organiseren we op donderdagavond 11 april een Masterclass van 120 minuten met senior coach en trainer Muriël Dalmulder. Ze gaat je alles vertellen over hoe je jouw energie afstemt op hetgeen waar je ten diepste naar verlangt. Zie dit webinar als een introductie in de wetenschap achter manifesteren en de 5 valkuilen waar je tegenaan kunt lopen tijdens het proces. We stellen Muriel hieronder graag aan je voor. Het gesprek dat we met haar hadden over de do’s én dont’s van succesvol manifesteren schreven we voor je op.  

Online Masterclass – 11 april: de 6 geheimen om jouw manifestatiekracht mee te ontketenen!

Om je kennis te laten maken met de grootste thema’s waar mensen wereldwijd mee manifesteren, namen we met Muriël eerder 3 manifestatie meditaties op om meer wonderen, liefde en rijkdom aan te trekken in je leven. Manifesteren is het afstemmen van jouw frequentie op de frequentie van hetgeen je naar je toe wilt trekken. Het is op geen enkele manier ‘hopen’ of ‘willen’. Het is het trainen van mind, body en spirit om te creëren wat je wil. Dit in samenwerking met het kwantumveld van frequentie, wijsheid en informatie – waar geen tijd en ruimte bestaat. Muriël is een multitalent en inspireert mensen om meer vanuit verbinding te leven met hun essentie, elkaar en de natuur. Van 1-op-1 coaching tot het geven retreats en van het begeleiden van bedrijf-teams tot het geven van inspiratiesessies en lezingen. Ze doet het allemaal. Hieronder lees je het gesprek terug met haar, waarin we onze grootste vragen over manifesteren aan haar stelden.

Kan iedereen manifesteren?

Muriël: “Absoluut!. Elk mens heeft een hart, emoties en een energiefrequentie, maar niet iedereen kan makkelijk uit het hoofd en in het gevoel komen. Om te manifesteren is het belangrijk om gebruik te leren maken van het elektromagnetische veld van je hart. Het kwantumveld is namelijk ook elektrisch geladen, en je trekt alleen iets naar je toe als je ook vanuit je hart kan voelen hoe het is als je creatie al werkelijkheid is. Het volgen van een geleide manifestatie-meditatie maakt het makkelijker om bij dat gevoel te komen.”

Is manifesteren niet ook gevaarlijk in een samenleving waarin het eigen geluk en gewin vaak voorop staan?

“Het is daarin niet zozeer het manifesteren dat gevaarlijk is, maar inderdaad het individualisme: het uit verbinding gaan met onszelf, elkaar en de natuur. In mijn model van de wereld kunnen we een ander alleen maar pijn doen of iets slechts toewensen als we zelf in onze pijn zitten. Of als we vanuit een lage energiefrequentie leven, denken en voelen. Het is essentieel om manifesteren altijd te benaderen vanuit een positieve intentie voor het grotere geheel. Ik noem dat het doen van een ecology check: handel ik vanuit liefde en dienstbaarheid, en waarborg ik zo de integriteit van mijn manifestatie?”

Maar hoe doe je dat: manifesteren op een integere manier?

“Als je alles wat je doet vanuit een positieve intentie voor het grotere geheel doet, je dienstbaar opstelt en handelt vanuit liefde voor jezelf, anderen en de wereld om ons heen, dan doe je het altijd goed. Als ik in mijn praktijk werk met doelen stellen of manifesteren werk ik volgens een bewezen effectief proces waarbij de laatste stap altijd de ecology check is die ik hierboven beschreef. Daarvoor kun je jezelf de onderstaande vragen stellen. Als je doel dan nog overeind blijft, go for it!”
Welk hoger doel dient dit doel: welke invloed heeft het op relatie, familie, gezin, leefomgeving?
Wat win of verlies ik als ik het bereik?
Wat gebeurt er als ik het bereik?
Wat gebeurt er als ik het niet bereik?
Wat gebeurt er niet als ik het wel bereik?
Wat gebeurt er niet als ik het niet bereik?

Kleeft er een vleugje mystiek aan manifesteren, of is het een natuurwet die weinig aan de verwondering overlaat?

“Laten we ons vooral veel verwonderen, want dat alleen al is een fantastische levenshouding met een hoge energiefrequentie! Maar manifesteren is tegelijkertijd zeker ook een natuurwet. Kijk je naar onderzoeken van Lynn McTaggert, Joe Dispenza, Gregg Braden en Einstein, dan concluderen ze allemaal min of meer hetzelfde. We leven in een kwantumveld dat elektromagnetisch geladen is. Alles heeft een energiefrequentie: onze hersenen, gedachten en emoties ook. Als energie aan de basis ligt van materie en wij die energie kunnen beïnvloeden, is het een logisch gevolg dat we daarmee ook de materiële realiteit kunnen veranderen.”

Wanneer verandert manifesteren in bepaalde wendingen in het leven willen manipuleren?

“Manifesteren wordt manipulatie wanneer het alleen wordt ingezet voor persoonlijk gewin en het ego. Een integere benadering houdt daarentegen rekening met het welzijn van anderen en het grotere geheel. Het is niet zo dat je vanuit manipulatie en egoïsme niet kunt manifesteren: alles manifesteert zich uiteindelijk, we zijn allemaal de hele dag aan het manifesteren. Alleen de dingen die je manifesteert vanuit liefde en eenheidsbewustzijn manifesteren zich veel sneller. Dit omdat die emoties op een veel hogere frequentie vibreren, met positieve gevolgen voor jou en de ander.”

Welke innerlijke houding heb je nodig om te kunnen manifesteren?

“Een positieve innerlijke houding met een hoge energiefrequentie. Concreet is het belangrijk om je energiefrequentie boven de 400 Hz te houden, volgens de bewustzijnsschaal van Dr. David Hawkins. Hoog-vibrerende emoties zoals liefde, plezier en vrede bevorderen jouw manifestatiekracht enorm. En een hele belangrijke; wees nu al dankbaar voor datgene dat je wil manifesteren. Van dankbaarheid is namelijk wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat het je direct verbindt met je hart (de frequentie van het hart begint op 432 Hz!). Je hart gaat vervolgens het liefdeshormoon oxytocine aanmaken. Liefde heeft een heerlijk hoge frequentie: als je die verbindt met je heldere intentie en hoe het zou voelen als je intentie nu werkelijkheid is, dan ben je aan het manifesteren!”

Wat blokkeert je manifestatiekracht?

“Ten eerste, het zal je niet verrassen: emoties die op een lage frequentie vibreren. Deze zijn vaak verbonden aan belemmerende overtuigingen zoals ‘ik verdien het niet om dit te ontvangen’ of ‘ik ben niet goed genoeg’. Ook deze kunnen je manifestatieproces flink in de weg zitten. Hetzelfde geldt voor rommel: dan heb ik het over negatieve gedachten in je hoofd, wrok in je hart, maar ook letterlijk rommel in je huis. Geheimen en leugens kunnen ook blokkades vormen, wederom omdat ze je frequentie naar beneden halen.”

Wanneer heb je jouw manifestatie technieken voor jezelf moeten inzetten?

“Dat is een lastige vraag, want alles wat ik heb is een manifestatie! Misschien is mijn mooiste (onbewuste) manifestatie wel toen ik mijn liefde ontmoette. Dat gebeurde op het moment dat ik voor de zoveelste keer uit een relatie kwam, waarin veel jaloezie aanwezig was en ik bewust de keuze maakte om liever alleen te blijven. Of alleen nog maar een relatie te hebben met iemand waarbij ik helemaal mijn authentieke zelf kon zijn, die me vrij zou laten en me zou stimuleren in mijn zijn. Op het moment dat ik deze écht keuze had gemaakt en alles volledig had losgelaten, en ook helemaal senang was met al-een zijn,  ontmoette ik Mike!”

Zijn er tools die jou helpen om dagelijks bij je manifestatieproces betrokken te blijven?

“Elke ochtend zet ik een intentie voor de dag en sta ik stil bij alles waar ik dankbaar voor ben. Elke avond reflecteer ik op de dag en elk jaar schrijf ik mijn doelen voor dat jaar op. Daar blijf ik vanuit vertrouwen mee in verbinding. Het opschrijven van je doelen is heel belangrijk: onderzoek op Harvard toont aan dat de 3% van de mensen die hun doelen opschrijven meer dan hun doelen bereiken, en de 97% die dat niet deden hun doelen niet behaalden. Recentere onderzoeken van onder andere Dr. Joe Dispenza tonen aan dat je 80% meer kans hebt op het behalen van je doelen als je ze opschrijft. Vertrouw erop dat je doelen in het kwantumveld al realiteit zijn; blijf vanuit dat vertrouwen je energiefrequentie managen en je doelen bijstellen waar nodig. Wees geduldig: je doelen hebben tijd nodig om te manifesteren, omdat materie nu eenmaal langzamer werkt dan energie. Visualiseer hoe het is als jij je doelen bereikt en maak een moodboard, ook dat helpt.”

Wil je nog een laatste wijze raad meegeven?

“Wees geduldig en open, laat de controle los, werk samen met het universum en het kwantumveld. Van energie naar materie gaan, daar heb je tijd en goede frequenties voor nodig. Vertrouw, laat je gehechtheid aan het resultaat los en creëer een staat van openheid in je hart om te ontvangen. Onderneem ook actie, want anders gebeurt er natuurlijk niks. Vier elk (klein) succes en elke les die je onderweg tegenkomt.”

Live webinar van Muriël Dalmulder – 11 april: de 6 geheimen voor het ontketenen van jouw manifestatiekracht

Op donderdagavond 11 april geeft senior coach en trainer Muriël Dalmulder een masterclass van 2 uur tussen 19.30 en 21.30. Deze masterclass is een ware deep dive in de wetenschap achter manifesteren en de 6 geheimen die nodig zijn om jouw manifestatiekracht te ontketenen.

Tijdens de masterclass leer je:
1. Hoe je een heldere intentie zet;
2. Werken met kwantum power;
3. Hoe je negatieve gedachtepatronen doorbreekt;
4. Samenwerken met je hogere bewustzijn;
5. Je verbinden met je toekomstige zelf;
6. Wetenschappelijk bewezen technieken en tools

Inclusief Bonus:
Krachtige zelfhypnose ‘ontketen jouw manifestatiekracht’

Na afloop weet je hoe je kunt werken met het principe ‘wat je aandacht geeft groeit’. Het gaat over het afstemmen op hetgeen jij ten diepste verlangt. Zo maak je jouw dromen zichtbaar en creëer je een nieuwe realiteit. En iedereen kan het! Ben je erbij?

WAT ALS JE 11 APRIL NIET KUNT?

Kun je er niet bij zijn? Geen punt! Na de masterclass ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld een replay-opname die 3 maanden beschikbaar is. Je kunt de masterclass dan terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Onderwerp: De 6 Geheimen om jouw Manifestatiekracht te ontketenen
Datum: donderdagavond 11 april 2024
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Manifestatie expert: Muriël Dalmulder
Aanmelden voor het webinar kan via deze link