One Day Retreat Maak van 2024 je beste jaar

23 december 2023 - De Hoorneboeg

Het einde van het jaar is in zicht en je beseft je hoe snel de tijd voorbij is gevlogen; zijn al je prachtig gestelde intenties en doelen bereikt die je aan het begin van het jaar hebt opgeschreven? Heb je de tijd genomen om naar jezelf te kijken, je successen te vieren, en wijze lessen te trekken uit je ervaringen? Bewandel jij gedurende het jaar het pad dat je écht wilt bewandelen, of sla je een andere richting uit?

In deze workshop kom jij er in één dag achter hoe jij in 2024 kunt manifesteren wat je écht verlangt. Hierin nodigen de Hoorneboeg en Muriël Dalmulder je uit om diepgaand terug te blikken op het afgelopen jaar: wat ging er goed en wat zou je in het nieuwe jaar anders willen zien en ervaren? Aan de hand van o.a. (zelf)reflectie en manifestatietechnieken leer jij jouw eigen trilling te verhogen, om zo een transformerend jaar te creëren.

Datum

Zaterdag 23 december 2023

Tijden
Van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 175,- inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in In de Luwte.

Reserveer hier jouw ticket en maak van 2023 jouw beste jaar.